VISIONNAIRE CRESCENDO™

SE FRAM EMOT DIN HUDS FRAMTID GENOM ATT TA HAND OM DEN IDAG.

 • Visionnaire Crescendo - Progressive Night Peel

  Lancôme har formulerat en peeling i två faser som är superenkel att använda för kvinnor som kör i vänsterfilen. Båda formlerna i Visionnaire Crescendo™ - Progressive Night Peel har en flytande textur som gör dem lätta att applicera i ett jämnt lager som INTE ska sköljas bort. Det gör det lättare för många att använda peelingkuren.

  28 dagars peeling på natten i två steg. Crescendo används varje kväll på ren hud som första steget i kvällens hudvårdsrutin, följt av den vanliga vården, ögonkräm och nattkräm. För att uppnå och bevara ett ultimat resultat på den långa vägen kan Visionnaire Crescendo™ användas upp till sex gånger per år. Huden behöver bara vila minst en månad mellan varje behandling.

 • Visionnaire Advanced Skin Corrector SERUM

  2011 lanserades Visionnaire Serum - den första produkten baserad på molekylen LR2412, en molekyl som är designad för att hjälpa huden förbättra dess ytstruktur och göra den vacker. Serumet är skyddat av 20 patent och tre år efter lanseringen har Visionnaire serien tilldelats nästan 100 internationella priser och dessutom kommit med en ny formula.

  Serumet gör ögonblickligen huden mjukare och smidigare. Efter 3 dagar upplevs huden vackrare och slätare. Efter en flaska upplevs huden ännu slätare, porerna mindre synliga och hudens ytstruktur förbättrad.

 • Visionnaire Day Cream

  Vackrare hud på mindre än 4 veckor.

  Upplev en smidigare, fylligare och mer strålande hud. Dagcremen innehåller molekylen LR2412 - 2% som är designad för att hjälpa huden förbättra dess ytstruktur och göra den vackrare.

  Visionnaire Day Cream passar perfekt till kvinnor med en aktiv livsstil, eftersom den jobbar med flera saker på en gång. Huden blir mer spänstig, fylligare, slätare och mer strålande. Konsistensen är sensationellt delikat, den är fräsch och smälter ögonblickligen in i huden.

  När du peelar huden är det viktigt att du efterföljande dag använder en dagcreme med spf.

  Dagcremen finns även till normal, torr & fet hud.

 • VISIONNAIRE NUIT BEAUTY SLEEP PERFECTOR

  Resultat som du kan se och känna direkt: en fräsch ”gel-in-oil” konsistens som lämnar huden återfuktad och ger en behaglig känsla. Nästa morgon: din hud upplevs mjukare, smidigare och känns full av näring. Morgon efter morgon: ”vakna på rätt sida” – din hud kommer se mer klar, jämnare, strålande och smidigare ut.

  En god natts sömn och en vacker hud går hand i hand. På dagen är hudens funktion att skydda sig själv mot yttre påverkningar och på natten att förnya sig själv och reparera dagens skador. Det betyder att medan vi sover är cellförnyelsen mer aktiv och hudens förmåga att förnya sig är på topp – därför är det viktigt att vårda huden på natten.

 • Visionnaire Eye Cream

  Visionnaire Eye Cream har en positiv inverkan på alla de problem som är kopplade till ögonpartiet: rynkar, mörka ringar och påsar. Hydra Blur-tekniken kombinerat med Visionnaires aktiva huvudingrediens, jasmonsyra, ger en omedelbart synbar effekt.

  Med en bas av silkeslent puder bestående av silica och perlit kombinerat med mjukgörande ingredienser, ger Hydra Blur-tekniken en ögonblicklig visuell effekt. Den ger den lätta formuleringen förmågan att fånga upp och sprida ljuset över huden. På så sätt suddas skönhetsfel runt ögonen ut och huden får en mycket naturlig och fin lyster.